Mijn Verhaal 

Ik geloof dat toerisme de wereld een beetje mooier kunnen maken, mits het op de juiste manier gebeurt. Samen met mijn vriend reis ik de wereld over en op deze blog neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar zo bewust mogelijk reizen. Op Letters Around the World vind je verhalen over de duurzame afwegingen die ik op reis maak, die jou hopelijk inspireren om ook bewust(er) te reizen!

Bewust op reis

‘Bewust reizen’ is een breed begrip. Om het concept concreter te maken focus ik mij op de volgende drie duurzame pijlers:

1. Be animal friendly
Op reis houd ik rekening met dierenwelzijn. Ik maak bijvoorbeeld geen olifantenritjes en ik schrijf over de gevolgen van dieronvriendelijke attracties.

2. Make a difference for locals
De volgende drie activiteiten vatten samen wat ik onder deze pijler versta: vrijwilligerswerk, armoedebestrijding en een positieve impact maken op de lokale community.

3. Leave green footprints
Binnen deze pijler houd mij bezig met de vraag: wat kun je op reis doen om de wereld groener te maken? Dit uit zich onder andere in milieuvriendelijke toers en het kiezen van eco-vriendelijke hostels.

Het team

Mijn vriend Leo, is het technische brein en de videomaker van Letters Around the World. En ik, Juul, ben verantwoordelijk voor het redactionele werk en design. Met veel plezier werken wij samen om duurzaam reizen toegankelijker te maken voor iedereen!

Heb jij een vraag, suggestie of een leuke tip over groen reizen? Dan kun je contact met ons opnemen via juul@lettersaroundtheworld.nl.

Follow our Travels

In 2019 zijn wij te vinden in..
Oostenrijk, Roemenië, Marokko en Japan.

Volg onze avonturen op:
Facebook & Instagram